ELEKTRONIKUS INFORMÁCIÓSZOLGÁLTATÁS
NEMZETI PROGRAM

Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi nyilatkozat

A MTA Könyvtár és Információs Központ (MTA KIK) által irányított Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Program (EISZ) titkársága az általa működtetett és felügyelt elektronikus tartalmak és szolgáltatások használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Az EISZ Titkárság tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat.

Szerzői jogi határozatok

Az EISZ Titkárság által működtetett és felügyelt elektronikus (képi, hang és szöveges) tartalmak, azok designja és grafikai elemei az 1999. évi LXXVI. törvény értelmében jogi oltalom alatt állnak, azok személyes használatot meghaladó mértékű, bármely formában történő felhasználása kizárólag az MTA KIK és az EISZ Titkárság előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A MTA Könyvtár és Információs Központ és/vagy az EISZ Titkárság fent részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel jár. Az MTA KIK a tudomására jutott minden jogsértéssel szemben fellép.


        COMPASS - Iránytű az információhoz