ELEKTRONIKUS INFORMÁCIÓSZOLGÁLTATÁS
NEMZETI PROGRAM

EISZ Igényfelmérés 2016

Tisztelt EISZ-koordinátorok!
Kedves Kollégák!

Az EISZ Nemzeti Program május 27-i Fórumán az EISZ közgyűlés elfogadta Prof. Monok István javaslatát az EISZ Programtanács felállításáról.

A Programtanácsban az EISZ előfizetői kör minden intézménycsoportja képviselteti magát, határozathozatali joggal, továbbá állandó meghívott megfigyelőként részt vesz a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal, valamint az EMMI Felsőoktatási Államtitkárság delegáltja. A Programtanács az MTA elnökének a tanácsadó szervezete, határozatai javaslatok az elnöknek. A Programtanács első alakuló ülésére 2015 szeptemberében kerül sor.

A Programtanács legfőbb feladata, hogy az EISZ Titkárság által összegyűjtött szakmai igények alapján döntsön a központi EISZ keret 2016. évi felhasználásáról.

A 2016-os szakmai igényfelmérés több hullámban kerül küldésre. Első körben a felsőoktatási és az MTA-s intézmények igényfelmérői, utána egy, legfeljebb két további hullámban az egészségügyi, nonprofit, országos szakkönyvtárak és országos hatókörű intézmények felmérő lapjai kerülnek küldésre. A szakmai igényfelmérő űrlap tartalmazza a korábbi évek rendeléseit, valamint a további választható tudományos adatbázisokat, az előfizetői díjakat viszont nem.

Az EISZ megrendelő nyilatkozatok adatbázisokra lebontott előfizetői díjai a Programtanács döntését követően, a kiadói árajánlatok ismeretében kerülnek majd elküldésre.

Az EISZ adatbázis igények 2016 nyilatkozatot 2015. augusztus 31-ig szíveskedjenek az eisz@konyvtar.mta.hu címre elektronikus formában visszaküldeni!

Az együttműködését köszönjük.

Üdvözlettel,
EISZ Titkárság
2015-07-09A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.


        COMPASS - Iránytű az információhoz